Content

Goede content is de spil van je website.
Laat ons je daarbij helpen.

Foto's

Tekst

Iconen

Ja, ik wil

Op de foto:
jij zoals wij jou zien

Mooi beeldbmateriaal, het is zó belangrijk. Om te laten zien wie je bent, om kleur toe te voegen aan je site, om je doelgroep te bereiken én geïnteresseerd te houden. En zo kunnen we nog wel even door gaan. Wij houden van een site vol met eigen foto's. En één ding vinden we dan heel belangrijk: wij zien jou echt. Voor duffe shoots ben je bij ons niet aan het juiste adres. We helpen je met het concept, letten op de styling en zorgen ervoor dat alles klopt. Maar wat wij écht belangrijk vinden is jouw karakter naar voren halen. Laten zien wie jij bent. Daarom bij ons geen stijve studioshoots, wij houden van ontspannen en spontaan.

Cameraschuw? Geen zorgen.
We laten het lijken alsof je relaxed bent.

Beeldbankshoot:
zodat je weer een
tijdje door kunt

Locatie naar keuze

Samen kijken we wat jij wil en hoe we dat voor je kunnen regelen. Weet je zelf een fijne locatie? Top! We komen graag jouw kant op.

2 tot 3 uur

In 2 tot 3 uur schieten we samen met jou alle content die je nodig hebt. We begeleiden je bij de opzet en poses.

€750,-

We bereiden samen je shoot voor, maken een selectie voor je en je krijgt alle bruikbare foto's. Bewerkt en klaar om te gebruiken.

Portretshoot:
jouw kracht en
pracht in beeld

Locatie naar keuze

Samen kijken we wat jij wil en hoe we dat voor je kunnen regelen. Weet je zelf een fijne locatie? Of wil je dat wij een voorstel doen?

2 uur

In ongeveer 2 uur zorgen we ervoor dat jij vanuit alle hoeken goede portretfoto's hebt. We begeleiden je bij de opzet en poses.

€499,-

We bereiden samen je shoot voor, maken een selectie voor je en je krijgt alle bruikbare foto's. Bewerkt en klaar om te gebruiken.

Tekst op maat.
Voor als je het even niet meer weet.

Schrijven voor jouw klant

Het is één van de moeilijkste dingen die er is. De meeste ondernemers weten namelijk prima wat ze willen zeggen, maar is dat ook wat hun klant wil horen? Iets wat zo belangrijk is maar toch vaak over het hoofd wordt gezien. Eén van onze meest gegeven tips is dan ook: schrijf met de behoefte van je klant in het achterhoofd. En we weten, dit is moeilijker gezegd dan gedaan. Helemaal omdat je blik als ondernemer van een hele andere kant komt. Goed schrijven kost tijd en je hebt met een hele boel rekening te houden. En soms heb je gewoon geen zin in dat klusje. Of heb je dingen te doen die op dat moment belangrijker zijn. Dat snappen wij en daarom helpen we je graag.

Writersblock?
Wij zetten je gedachten om in woorden.

Vanuit wie jij bent

Zoals we al zeiden: je moet met veel rekening houden. Doen wij dus allemaal. We letten op tone-of-voice en schrijven voor de belangrijkste doelgroep: jouw klant.

SEO-proof

Vechten om aandacht is het tegenwoordig. Hoe hoger in de zoekresultaten hoe beter. Daarom schrijven we je teksten SEO-proof. Scheelt weer!

€85,- per uur

Soms is je tijd gewoon meer waard dan het klusje op je to do-lijst. Besteed het lekker aan ons uit. Wedden dat we het sneller kunnen dan jij?

Level up met
iconen op maat

Er zijn van die dingen die je website écht naar een hoger niveau tillen. Iconen die speciaal voor jou zijn ontworpen vallen daaronder. Ze zijn niet alleen handig om je oog naar belangrijke informatie te trekken of om beeldend te communiceren, maar ze zijn ook perfect om te laten zien wie jij bent als bedrijf. Wij houden ervan én vinden ze super leuk om te ontwerpen. Ben je klaar om samen met ons een leveltje omhoog te gaan?

In jouw huisstijl

Iconen ontwerpen we altijd in jouw huisstijl. Zo zijn ze niet alleen geschikt voor op je site, maar ook te gebruiken in al je andere communciatieuitingen

Aantal

Elke site is anders en daarom is de hoeveelheid iconen die we ontwerpen elke keer verschillend. Gemiddeld heb je er 7 tot 10 nodig. Maak het zo gek als je wil.

Custom prijs

Omdat we elke keer verschillende aantallen iconen ontwerpen is ook de prijs elke keer anders. De prijs maken we dus voor je op maat. Vaak ligt die tussen de €100 en €250.

Samen content knallen?
Mail ons en we bellen je.