Wil je samen aan de slag? Leuk! Stuur ons een berichtje en we nemen contact met je op.

  Pakket 1:
  je bent handig
  met WordPress

  Dit is ons do it yourself-pakket. Wij regelen de basis, jij doet de rest. Zo heb je zelf de volledige controle over de inhoud van je site maar kun je er ook vanuit gaan dat de installatie goed geregeld is. En dat zie je terug in de prijs, lekker toch?

  Dit is hoe we
  de boel samen gaan regelen

  Zelf aan de slag

  WordPress is niet nieuw voor jou. Wij regelen de installatie van een geschikt thema en de structuur van je site, jij doet de rest.

  Wij helpen je op weg

  Wij zorgen ervoor dat je met onze handige tools zonder al te veel moeite je pagina's bouwt en je content invoegt. Zo geregeld!

  Altijd een vaste prijs

  Geen offertes of gedoe, als je voor ons eerste pakket gaat betaal je een vaste prijs van €699,-. Niet meer, niet minder.

  Pakket één

  Hoe nu verder?

  Contact maken

  Jij vult het contactformulier in en wij nemen contact met je op. Tijdens ons belletje maken we kennis en bespreken we wat je nodig hebt en wat je wensen zijn. Hoeveel pagina's heeft je site? Waar moet je thema aan voldoen?

  Voorstel & advies thema

  Wij doen jou een aantal voorstellen voor geschikte thema's. We begeleiden je bij je keuze en geven advies over wat ons voor jou het beste lijkt. Samen nemen we een beslissing. Ohja, de kosten voor het thema zijn voor ons. 

  Installatie van je site

  We gaan voor je aan de slag. We installeren het thema, zorgen voor de juiste plugins, kortom: het hele technische gedeelte nemen wij voor onze rekening. Ook maken we je pagina's aan en zorgen we dat je menustructuur klopt. We maken je site helemaal in orde zodat jij aan de slag kunt. 

  silkysmooth verder

  Doordat we werken met tools waarmee iedereen uit de voeten kan, heb je ons in principe niet meer nodig. Je kunt beginnen. Zijn er toch problemen? Geen zorgen, wij zijn ook na de installatie nog voor jou bereikbaar. Kies je voor één van onze abonnementen? Dan verliezen we elkaar sowieso niet uit het oog. Succes!

  Je kunt je pakket aanvullen met onze abonnementen. Scheelt weer werk.

  technisch beheer

  29,99
  per maand

  Hosting
  Technisch onderhoud
  Up-to-date houden site
  WordPress updates
  Dagelijkse back-up


  onderhoud basic

  29,99
  per maand

  Tekstuele aanpassingen
  Aanpassingen beeld
  Nieuwe testimonials
  Nieuwe events
  Nieuw teamlid
  Nieuw blog 
  Adreswijziging 

  onderhoud standaard

  44,99
  per maand

  Incl. onderhoud basic
  Nieuw blok op bestaande pagina
  Nieuwe pagina
  Aanpassingen in menu
  Aanpassingen in de shop
  Overige aanpassingen

  Goed verhaal? Top! Dan gaan we aan de slag. Mail ons en we bellen je.