Wil je samen aan de slag? Leuk! Stuur ons een berichtje en we nemen contact met je op.

  Pakket 2:
  Samen bouwen
  we jouw site.

  In dit pakket draait het om samenwerking. Wij helpen jou om uit te zoeken wie je bent en wát je nu precies wilt zeggen. Wij doen de opzet van de pagina’s, jij gaat aan de slag met het schrijven van teksten. Een gouden combinatie. 

  Dit is hoe we
  de boel samen gaan regelen

  Jouw missie en kracht

  Dit pakket geeft je optimaal de kans om met ons te kijken naar wat écht nodig is. Wij vertalen en adviseren jouw wensen. Vinden we leuk, zijn we goed in.

  We doen het samen

  Op naar een intensieve samenwerking! Veel contactmomenten. Veel afstemmen. Veel brainstormen. Wij bouwen je pagina's, jij past je teksten daarop aan.

  Vanaf-prijs

  We werken met een vanaf-prijs, die we volledig afstemmen op wat jij nodig hebt. Zo weet je zeker dat je niet meer betaalt dan nodig. Lekker toch?

  Pakket twee

  Vanaf-prijs

  Hoe nu verder?

  Contact maken

  Jij vult het contactformulier in en wij nemen contact met je op. Tijdens ons belletje maken we kennis en bespreken we wat je nodig hebt en wat je wensen zijn. Hoeveel pagina's heeft je site? Waar moet je thema aan voldoen? Wij trekken alle informatie uit je die we nodig hebben om een geschikt thema te kiezen.

  Voorstel & advies thema

  Wij doen jou een aantal voorstellen voor geschikte thema's. We begeleiden je bij je keuze en geven advies over wat ons voor jou het beste lijkt. Samen nemen we een beslissing. Ohja, de kosten voor het thema zijn voor ons. 

  Brainstorm over inhoud

  Samen nemen we even goed de tijd om te kijken wat jij nou precies nodig hebt. Wie ben je? Wat wil je uitstralen? En waar moet de focus op liggen? We helpen je met scherpstellen en bepalen samen de richting die we ingaan. 

  Installatie en bouw

  Nadat we duidelijk hebben wat ervoor nodig is om jou te laten stralen, gaan wij voor je aan de slag. We starten met de installatie en de bouw van de eerste pagina's. We zijn continue in afstemming: is dit wat je nodig hebt? Zitten we zo op de goede lijn? En wat vind je van het design? 

  Teksten en afbeeldingen

  Zitten we op de goede weg? Dan kun jij gaan beginnen met schrijven. Doordat de blokken op je site al klaarstaan weet je precies hoe veel ruimte je hebt. Dit dwingt jou om tot de kern te komen. We plaatsen je foto's en tekst vervolgens in de site. Nog meer afstemmen en: voila. Bijna klaar! 

  silkysmooth verder

  Doordat we werken met tools waarmee iedereen uit de voeten kan, heb je ons in principe niet meer nodig. Aanpassingen aan je site doe je voortaan zelf. Wil je toch je tijd liever aan andere dingen besteden? Dat kan! Voor een vaste prijs per maand fixen wij het. Zo blijft alles, ook na ons avontuur, silkysmooth lopen. 

  Je kunt je pakket aanvullen met één van onze abonnementen.

  technisch beheer

  29,99
  per maand

  Hosting
  Technisch onderhoud
  Up-to-date houden site
  WordPress updates
  Dagelijkse back-up


  onderhoud basic

  29,99
  per maand

  Tekstuele aanpassingen
  Aanpassingen beeld
  Nieuwe testimonials
  Nieuwe events
  Nieuw teamlid
  Nieuw blog 
  Adreswijziging 

  onderhoud standaard

  44,99
  per maand

  Incl. onderhoud basic
  Nieuw blok op bestaande pagina
  Nieuwe pagina
  Aanpassingen in menu
  Aanpassingen in de shop
  Overige aanpassingen

  Goed verhaal? Top! Dan gaan we aan de slag. Mail ons en we bellen je.