Parks Amsterdam 2.0
Learning & development platform

Pakket II:
uplevelen

Het is al weer een aantal jaar geleden dat we Japke's site mochten bouwen. Jaren waarin heel veel gebeurd is en Japke een enorme groei met haar bedrijf heeft doorgemaakt. En je weet wat ze zeggen: met groei komt verandering. Omdat Japke haar strategie veranderde was ook haar site toe aan een update. En dat hebben we groots aangepakt. Japke koos voor pakket II, want waar wij haar bij haar eerste site echt nog mochten begeleiden in het neerzetten van haar strategie, was dat bij deze site anders. Nieuwer, professioneler, volwassener. Met Japke in de lead. En wij mochten haar de goede kant op begeleiden. Japke's site kan weer jarenlang mee.

Silkysmooth resultaat

Japke
over onze samenwerking

Tess heeft het vermogen om heel goed te luisteren wat de kern is van de boodschap die je wil overbrengen met behulp van je website. Dat is soms best een zoektocht, dus dan is het fijn als iemand helderheid aanbrengt in je gedachten. Vervolgens kan zij je gedachten met haar toegankelijke en glasheldere stijl van schrijven omzetten in de juiste tekst.

De hele sfeer van de site, inclusief indeling, opbouw en teksten past bij wat ik met Parks wil uitstralen. Dat is echt knap gedaan. Sami en Tess vullen elkaar aan en dat zie je terug in de prettige communicatie en het mooie en stijlvolle ontwerp van de website.

Wil jij ook een
site van silky?