Silkysmooth verder:
onze abonnementen

Met onze abonnementen blijft ook na de bouw van je site alles silkysmooth lopen.

Je site is af:
en dan?

Het is belangrijk dat jouw site, je visitekaartje. bereikbaar blijft. Voor een vast bedrag per maand houden wij 'm in de lucht en beschermen 'm tegen aanvallen van buitenaf. Wil je onze hulp ook graag bij het onderhouden van de content op je site? Dat kan! Met onze abonnementen voor onderhoud hoef je je nergens meer druk over te maken.

Technisch beheer:
alles up-to-date

Voor een vast bedrag per maand zorgen wij ervoor dat je je niet hoeft bezig te houden met het technische gedeelte. Je website blijft in de lucht en de gegevens van je klanten veilig. Je beschikt over de laatste functionaliteiten en je thema en plug-ins worden regelmatig gecontroleerd. Je gegevens wil je natuurlijk nooit kwijt raken. Daarom maken we dagelijkse back-ups. Zo kom je nooit voor verassingen te staan en kun je er altijd vanuit gaan dat je site veilig is. Zonder zorgen, zonder gedoe.

Regelmatige updates

Door vaak te updaten zorgen we ervoor dat je website en data veilig zijn en dat je beschikt over de laatste functionaliteiten.

Dagelijkse back-ups

Voordat we updaten zorgen we voor een back-up. Hierdoor raken je gegevens nooit kwijt. Hoef jij je lekker nergens druk over te maken.

Hosting

We nemen je hosting over. Jouw data staat op onze goed beveiligde servers in Nederland en wordt nooit verkocht aan het buitenland.

Dan gaan we nu over naar de praktische zaken

Altijd bereikbaar

Soms is je site slachtoffer van een cyberaanval. Dit kunnen we niet voorkomen maar wel genezen. Doen we dan ook gelijk.

Alles op één plek

Doordat we je hosting overnemen is vanaf de live-gang alles wat met je site te maken heeft bij ons in beheer. Wel zo makkelijk als er wat moet gebeuren.

€29,99 per maand

Hoef jij je lekker nergens meer druk over te maken. Je site blijft live en draaiend. Betaal je een jaar vooruit? Dan krijg je de eerste maand gratis.

Die nieuwe prachtige site wil je natuurlijk bijhouden. Maar niet iedereen heeft daar tijd voor of zin in. Is oké, doen wij voor je.

Onderhoud:
basic of standaard.

Er zijn nou eenmaal af en toe aanpassingen aan je site nodig. Het toevoegen of weghalen van enkele zinnen tekst, het veranderen van beeld of grotere dingen zoals het toevoegen van diensten of pagina's. Doordat we werken met fijne tools kun je in principe zelf je aanpassingen doen. Kost wel tijd en heb je misschien helemaal geen zin in. Dat snappen wij natuurlijk. Laat ons het lekker doen? Kun jij je focussen op je core-business. Je kunt kiezen uit twee abonnementen: basic of standaard. Is handig: zo betaal je nooit te veel.

Onbeperkte hoeveelheid

Voor een vast bedrag per maand kun je zo vaak als je wil je aanpassingen bij ons neerleggen.

binnen 3 dagen online

Binnen 3 werkdagen voeren we je aanpassingen door. Zo staat je nieuwe content altijd snel weer live.

Eén maand gratis

Het onderhoudscontract betaal je 6 maanden vooruit. Gelijk voor één jaar doen? Krijg je 1 maand gratis.

Onderhoud basic
29,99 per maand

Tekst & afbeeldingen

Je kunt tekstuele aanpassingen of nieuwe afbeeldingen onbeperkt aan ons doorgeven. Regelen wij dat ze online komen.

Nieuwe testimonials

Die goede reviews wil je natuurlijk op je site tonen. Hoe meer klanten, hoe meer reviews en soms wil je wisselen. Kan met dit pakket! 

Nieuwe events

Veel van onze klanten organiseren events. Wel zo lekker als je alleen maar de tekst en afbeeldingen aan ons door hoeft te geven en wij een nieuw event voor je aanmaken. Kun jij je focussen op de organisatie. 

Veranderingen in je team

Die nieuwe teamleden wil je op je site toch? Snappen wij! Geef maar door. Binnen 3 dagen staan ze erop. Vergeet geen foto mee te sturen!

Nieuwe blogs

Voor blogs geldt eigenlijk hetzelfde als voor events: nog best wel een klusje om op je site te krijgen. Niet getreurd, doen wij voor je. Lever je tekst en beeld aan en we zorgen dat je blog binnen 3 werkdagen live staat. 

Onderhoud standaard
€44,99 per maand

Onderhoud basic

Alles uit het basic-abonnement krijg je ook bij het standaard abonnement. In principe ben je dan volledig gedekt en kun je al je aanpassingen onbeperkt aan ons doorgeven. 

Nieuwe producten of diensten

Dit gaat om de grotere klussen: heb je volledig nieuwe producten en diensten die je wil toevoegen? Daarvoor moeten waarschijnlijk nieuwe blokken of zelfs een nieuwe pagina worden gebouwd. Met het standaard-abonnement zit je goed: doen wij het voor je. 

Nieuwe pagina

Een volledig nieuwe pagina: er zit wat tijd in. Voor een vaste prijs per maand lever jij je nieuwe content aan en bouwen wij de pagina voor je. Bijkomend voordeel: wij kiezen de beste blokken voor je uit. Zo blijft je site netjes en functioneel.

Aanpassingen menu

Met nieuwe producten, diensten of hele pagina's kan het zomaar zo zijn dat je menustructuur verandert. No worries! Passen we voor je aan. Loopt die funnel weer helemaal zoals zou moeten. 

Webshop

Heb je een webshop? Dan is het standaard-pakket het meest geschikt voor jou. Al je aanpassingen, nieuwe producten en nieuwe categorieën zetten we voor je in de shop. Kun jij lekker focussen op de verkoop.

Overtuigd? Top! Mail ons en we bellen je.