Fotografie & tekst

Goede content is de spil van je website.
Laat ons je daarbij helpen.

Tekst & Afbeeldingen

Veel ondernemers die we helpen willen graag toegankelijker worden, zichzelf laten zien en vanuit hun eigen basis hun product of dienst verkopen. Maar hoe doe je dat als je helemaal geen passend beeld hebt of wanneer je je gedachten niet op papier krijgt? Wij vinden het een vak apart en helpen je er graag mee. Om je site en je socials, nóg sterker te maken.

Op de foto:
jij zoals wij jou zien

Laten we alvast één ding duidelijk maken: voor duffe shoots ben je bij ons niet aan het juiste adres. Natuurlijk helpen we je met het concept, letten we op de styling en zorgen we ervoor dat alles klopt. Maar wat wij écht belangrijk vinden is jouw karakter naar voren halen. Laten zien wie jij bent. Daarom bij ons geen stijve studioshoots, wij houden van ontspannen en spontaan.

Cameraschuw? Geen zorgen.
We laten het lijken alsof je relaxed bent.

Beeldbankshoot:
zodat je weer een
tijdje door kunt

Locatie naar keuze

Samen kijken we wat jij wil en hoe we dat voor je kunnen regelen. Weet je zelf een fijne locatie? Top! We komen graag jouw kant op.

2 tot 3 uur

In 2 tot 3 uur schieten we samen met jou alle content die je nodig hebt. We begeleiden je bij de opzet en poses.

€750,-

We bereiden samen je shoot voor, maken een selectie voor je en je krijgt alle bruikbare foto's. Bewerkt en klaar om te gebruiken.

Portretshoot:
jouw kracht en
pracht in beeld

Locatie naar keuze

Samen kijken we wat jij wil en hoe we dat voor je kunnen regelen. Weet je zelf een fijne locatie? Of wil je dat wij een voorstel doen?

2 uur

In ongeveer 2 uur zorgen we ervoor dat jij vanuit alle hoeken goede portretfoto's hebt. We begeleiden je bij de opzet en poses.

€499,-

We bereiden samen je shoot voor, maken een selectie voor je en je krijgt alle bruikbare foto's. Bewerkt en klaar om te gebruiken.

Tekst op maat:
voor als je het even
niet meer weet.

Schrijven is een vak en je moet op zo veel letten. Gebruik je de juiste woorden? Hoe stem je af op je doelgroep? En is je tekst wel SEO-proof? Nu niet in paniek raken, wij zijn er om je uit de brand te helpen.

Writersblock?
Wij zetten je gedachten om in woorden.

Gewoon goed

Zoals we al zeiden: je moet met veel rekening houden. Doen wij dus allemaal. We letten op tone-of-voice en schrijven voor de belangrijkste doelgroep: jouw klant.

SEO-proof

Vechten om aandacht is het tegenwoordig. Hoe hoger in de zoekresultaten hoe beter. Daarom schrijven we je teksten SEO-proof. Scheelt weer!

€85,- per uur

Soms is je tijd gewoon meer waard dan het klusje op je to do-lijst. Besteed het lekker aan ons uit. Wedden dat we het sneller kunnen dan jij?

Ben je er klaar voor? Mail ons en we bellen je.