Parks Amsterdam 1.0
Learning & development platform

Pakket III:
alles uit handen

De tweede versie van een website is altijd een hele stap. Ook Japke was hier aan toe. Leuk klusje, want we kregen volledig de vrije hand. Niet alleen in het ontwerp hebben we veel kunnen bijdragen, maar ook qua positionering hebben we samen met Japke gekeken wat haar bedrijf nodig had. En dat was: wél persoonlijk, maar ook een breder gedragen platform van professionals. Haar teksten schreven we ook en ze kreeg er eigen gemaakte iconen als cadeautje bij.

Silkysmooth resultaat

Japke
over onze samenwerking

Tess heeft het vermogen om heel goed te luisteren wat de kern is van de boodschap die je wil overbrengen met behulp van je website. Dat is soms best een zoektocht, dus dan is het fijn als iemand helderheid aanbrengt in je gedachten. Vervolgens kan zij je gedachten met haar toegankelijke en glasheldere stijl van schrijven omzetten in de juiste tekst.

De hele sfeer van de site, inclusief indeling, opbouw en teksten past bij wat ik met Parks wil uitstralen. Dat is echt knap gedaan. Sami en Tess vullen elkaar aan en dat zie je terug in de prettige communicatie en het mooie en stijlvolle ontwerp van de website.

Wil jij ook een
site van silky?